Allt Det Vackra Är Inte Förstört

Allt Det Vackra Är Inte Förstört
Kategorier: Romaner, Litteratur
189 SEK
Mer Info!

En läsupplevelse utöver det vanliga! Gillar du böckerna av John Green? Läs denna!
Agneta Norrgård     

Som barn reste Ingrid över hela Europa tillsammans med sin mamma, operasångerskan Margot-Sophia. Men när den talangfulla sångerskan förstör sina stämband får karriären ett abrupt slut. I ett försök att gå vidare flyttar Ingrid och hennes mamma hem till Kanada igen, och skapar sig ett vanligt, normalt liv. Men minnet av det som gått förlorat är smärtsamt närvarande och Ingrid saknar musiken så att hon går sönder. Hon lovar sin mamma att hon ska delta i ett överlevnadsläger ute i Kanadas vildmark, för att bevisa att hon är mogen nog att på egen hand flytta till London för att plugga musik. Men allt är inte som det verkar och Ingrid måste räkna ut varför hon egentligen är på lägret, och den egentliga orsaken till att musiken försvann ur deras liv.

En outsägligt vacker unga vuxna-roman om relationen mellan en mor och en dotter, om psykisk ohälsa, försoning och att hitta sig själv.

Vacker roman
Lotta Olsson, DN

Spännande och mycket välkomponerad ung-vuxenroman om relationen mellan en mor och en dotter, om psykisk ohälsa, om fysiska utmaningar och om att hitta sig själv.
BTJ

det är oerhört vackert, det är starkt och berörande, och en verklig bladvändare
Boksnack  

Den här boken är det bästa jag läst på länge.
Bokfreak