Om Oss

Bokbrus.se

Hej och välkommen till Bokbrus.se! Vi är ett gäng bokfantaster som har skapat denna sida där andra bokfantaster ska kunna dela sina idéer och tankar och även ge andra tips. Vi ville skapa denna sida som en form av bokcirkel fast i bloggform. På detta sätt kan vi komma i kontakt med personer från hela landet och det är någonting vi tycker är extremt roligt! Vi är för tillfället tre bokfantaster som kommer att publicera på denna sida och vi ser verkligen fram emot att ge er läsare någonting roligt och intressant att läsa om!

Vi kommer att publicera inlägg som handlar om litteratur i alla former. Det kan vara nya böcker, litteraturpriser och bara kanske allmänna tips om böcker vi verkligen har tyckt om. Vi hoppas att ni kommer in på vår sida och känner att detta är det ni letat efter. Ni får även mer än gärna skriva till oss ifall ni har tips om vad ni tycker vi ska skriva om.

Vi började att bilda denna sajt efter att vi hade träffats på en bokcirkel. Det som fick oss engagerade var att i de bokcirklarna vi satt i så kunde vi inte träffas så ofta och diskutera böcker så ofta som vi egentligen ville. Att träffas kan vara väldigt jobbigt ifall man har skola eller jobb, man har helt enkelt inte tid. Därför tänkte vi att vi skulle göra denna sida. Då kan vi diskutera om böcker om tips varandra, samt så kan vi nå en mycket större publik. Detta är något vi verkligen ser fram emot att göra då det kan gynna personer runt om i landet. Det kan vara så att du kanske inte har någon bokcirkel i din stad eller att det är på helt fel tider så att du aldrig hinner. Så följ därför bara denna sida där vi alltid kommer att hålla dig uppdaterad om nyheter inom litteratur!