Död Vid Första Ögonkastet

Död Vid Första Ögonkastet
Kategorier: Deckare
69 SEK
Mer Info!

En av världens främsta deckarförfattare Peter James är tillbaka med en ny fristående kriminalroman om polisintendent Roy Grace. Actionladdat och nervkittlande brittiskt spänningsdrama.

På Londons flygplats står en man och väntar på sitt livs kärlek. På andra sidan Atlanten står en pensionerad New York-polis på en bar i Florida och väntar på en kvinna som är hans själsfrände. Båda männen ska snart upptäcka att de blivit lurade på allt de äger - och att ingen av kvinnorna existerar. Roy Grace hamnar snart i en komplicerad utredning av ett globalt imperium som sysslar med smarta och grymma internetbedrägerier, där den som hotar att avslöja dem riskerar att bli mördad ...

"Sträckläsning ... Peter James är suverän som vanligt" Expressen

"En spännande, dramatisk berättelse med många offer." Kent Lidman, BTJ-häftet

"En riktig bladvändare" Östra Småland

"Peter James är intrigens mästare." Daily Mail

Peter James är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Död vid första ögonkastet är femtonde boken i hans hyllade serie om kriminalintendent Roy Grace.