Hemliga klubben. Fallet med de punkterade däcken

Hemliga klubben. Fallet med de punkterade däcken
Kategorier: Tidningar
118 SEK
Mer Info!

Moa och Måns, deckarduon med sitt hemliga och kluriga skriftspråk, får fullt upp att göra när någon plötsligt börjar punktera däck på bilar i staden. Nu gäller det för dem att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben.
Moa och Måns läser i tidningen att flera bilar runt om i staden har råkat ut för skadegörelse. De beger sig genast ut och börjar spana. Det dröjer inte länge förrän de upptäcker att någon smyger omkring bland bilarna och släpper ut luften ur däcken när mörkret faller över staden. Frågan är vem det är som till och med vågar slå till utanför polishuset och varför den ger sig på bilarna? Den populära deckarduon inser att de har fått ett nytt fall att lösa.
Dags för Fallet med de punkterade däcken!
Hemliga Klubben är en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!
Moas och Måns hemliga skriftspråk gör boken extra rolig och spännande och läsaren blir på köpet riktigt slipad i alfabetet!
Recension‘Fallet med de punkterade däcken är ännu ett klurigt, spännande och lättläst fall i pusseldeckargenren med Moa och Måns. Berättelsen ledsagas med mycket bilder och innehåller även ett hemligt skriftspråk som läsaren får lära sig och som utgör en viktig del av intrigen.‘BTJ, Magnus Öhrn