Hur Smart Är Din Hund - Praktiska Övningar Att Göra Hemma

Hur Smart Är Din Hund - Praktiska Övningar Att Göra Hemma
Kategorier: Tidningar
299 SEK
Mer Info!

En bok för den som vill förstå sin hund bättre. Den ger en rad tips till den som vill leka hobbyforskare och testa vad hunden förstår och inte.

Modern Psykologi

Vad tänker din hund egentligen? Förstår den vad du säger? Är den empatisk och har den känsla för rättvisa? Hundars speciella intelligens handlar om att kommunicera med oss människor, och etologer beteendeforskare har på senare år kartlagt hundens inre liv med hjälp av olika vetenskapliga undersökningar.

I den här boken har Per Jensen anpassat en rad av dessa experiment till enkla test som du kan göra själv tillsammans med din hund. Boken är en handbok för hemmaetologen och de olika försöken kan enkelt byggas ut till mer omfattande experiment. Och det bästa av allt är att din hund och du får några roliga stunder ihop och lär känna varandra bättre!

Per Jensen är professor i etologi vid Linköpings universitet. Hans forskning och undervisning handlar om beteendet hos hundar och andra djur och han föreläser ofta och gärna för hundägare över hela Skandinavien. Per undervisar på universitetets distanskurser i hundens beteendebiologi som han också är initiativtagare till. Han medverkar ofta som expert i tidningar, radio och tv och har tidigare bl a gett ut Hur mår maten? (2012) och Hunden som skäms (2014).

I sin nya bok Hur smart är din hund? bjuder etologiprofessorn Per Jensen på enkla och roliga tester du kan göra själv.

Land

Boken är en handbok för hemmaetologen och de olika försöken kan enkelt byggas ut till mer omfattande experiment.

Aftonbladet Söndag

Jensens böcker tar effektivt död på en rad gamla sanningar om hunden och dess beteende. Samtliga av hans böcker kan varmt rekommenderas.

Västerviks-Tidningen

Allt klart och enkelt beskrivet och ofta illustrerat med klargörande foton. Per Jensen har med andra ord åstadkommit en ypperlig handbok för de hundägare som vill komma sin hund närmare inpå livet.

Enköpings-Posten