Kärlek Och Andra Mänskliga Brister

Kärlek Och Andra Mänskliga Brister
Kategorier: Romaner
279 SEK
Mer Info!

Originell & underhållande ny roman av författaren till Överlevaren

»En både underhållande och kuslig berättelse om hur framtiden skulle kunna se ut.« The Sun

Indiana Dylan lever efter ett punktligt schema: 20 minuter stretch, dusch, ingen frukost men däremot en espresso. På klockslaget 05:19 börjar dagens arbete.
Indiana skulle aldrig få för sig att bli kär. I stället sköter hon sina drifter genom korta möten på hotellrum - exakt 46 minuter långa. Kontorsbyggnaden hon bor i rymmer även ett labb med hennes värdefulla datorer och servrar. Hennes enda vän är den virtuella assistenten Peggy.
Indiana har tagit fram en matchmaking-app som genom precisa algoritmer kan hitta den perfekta partnern åt vem som helst. Cameron, VD på IT-bolaget JaneDoe, gör allt för att köpa den, och vill dessutom att Indiana ska arbeta som konsult. Indiana vägrar, men som nybliven ägare till byggnaden hon bor i kan Cameron utöva utpressning. I sin nya roll måste Indiana bevisa att appen faktiskt fungerar - och för att göra det måste hon bli kär.
I översättning av Åsa Brolin.

BETHANY CLIFT är en brittisk författare och filmproducent. Hennes debutroman Överlevaren har gjort stor succé och film- och TV-rättigheterna är sålda till produktionsbolaget Scott Free Films. Kärlek & andra mänskliga brister är hennes nya roman, en skarp och underhållande berättelse om teknik, kontroll, kärlek och hur allt inte blir som man tänkt sig