Landsförrädaren

Landsförrädaren
Kategorier: Deckare
289 SEK
Mer Info!

Det är ett fängelse olikt alla andra med ett säkerhetssystem utöver det vanliga och militärens hårda disciplinregler. Ingen av fångarna har ens tänkt tanken på att rymma. Alla trodde att det var omöjligt. Fram till nu.

John Pullers äldre bror Robert är dömd för landsförräderi. Hans oförklarliga rymning från fängelset har gjort honom till landets mest eftersökta brottsling. Vita huset ser John Puller som länken till att hitta brodern Robert, och blir tilldelad fallet. Puller upptäcker snart att hans bror är jagad av någon som hellre ser honom död än levande.

Puller blir allt mer involverade i fallet, och hittar märkliga detaljer om sin brors dom. Och det verkar som att någon är villig att göra vad som helst för att sanningen inte ska komma fram. Pullers förmåga som utredare sätts på prov. Är han tillräckligt skicklig som utredare för att rädda sin bror eller ens sig själv?

Landsförrädaren är den tredje delen i Baldaccis serie om den amerikanska arméns utredare John Puller.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.