Slumra In

Slumra In
Kategorier: Deckare
269 SEK
Mer Info!

Sofia Winter försöker bygga upp ett nytt liv efter att hon och hennes lillasyster Alva fritogs från extremiströrelsen Ekoportalen. Varje dag lever de i rädsla för deras vedergällning. 

För att skingra tankarna går Sofia upp i arbetet hos polisen i Piteå, där hon är delaktig i att utreda ett fall med en drunknad pojke. Det verkar handla om självmord, men utredningen utvecklas till något långt snårigare, och när ytterligare en tonåring visar sig ha avlidit under märkliga omständigheter leds teamet in på en slingrig väg kantad av sorg, ilska och skam. Samtidigt börjar någon skicka anonyma meddelanden till Sofia ... och vem är egentligen mannen som har en förmåga att dyka upp överallt? 

Slumra in är den fristående uppföljaren till Vid skogens slut 

SARA ÅSTRÖM och ANETTE SANDLUND är lärare och bor i Piteå. De är vänner sedan många år tillbaka och har länge drömt om att skriva. De debuterade 2020 med Vid skogens slut, inspirerad av verkliga händelser. I Slumra in får vi åter möta Sofia Winter och hennes utredningsgrupp i ett nytt spännande fall.

"En riktigt stark och välskriven debut." Håkans hylla om Vid skogens slut  

"En i grunden imponerande debut,  där spänningen den viktiga långsamt stegras och tar sig in bakom skinnet." Boås Tidning om Vid skogens slut