Tidningen Forskning & Framsteg 10 nummer

Tidningen Forskning & Framsteg 10 nummer
Kategorier: Tidningar
949 SEK
Mer Info!

Forskning & Framsteg

Med en prenumeration eller ett lösnummer på Forskning & Framsteg så kommer du alltid ha något spännande att dela med dig i sociala sammanhang.

I tidningen Forskning & Framsteg läser du nämligen bland annat om rymdens gåtor, nya tekniska innovationer, historiska rön, medicinska nyheter, naturens mysterier och spännande artiklar om vår mänskliga hjärna.
Imponera på dina vänner eller njut i din ensamhet av all den kunskap som levereras till din brevlåda 10 gånger om året med de senaste upptäckterna i ett enkelt format.

Tidningen har nära kontakter med den svenska forskarvärlden, drivs utan vinstsyfte och undviker lösa spekulationer och pseudovetenskap vilket ger Forskning & Framsteg ett kvalitetssäkrat innehåll. Du behöver inte oroa dig om du själv inte är bekant med vetenskapliga termer då artiklarna skriver om stora och svåra ämnen på ett enkelt och lärorikt sätt.

Prenumerationer & Lösnummer

Hos Tidningskungen har vi ett brett utbud på prenumerationer men också lösnummer. Vill du ge bort tidningen till en vän? Ta del av samma erbjudande och ge bort Forskning & Framsteg som en gåva.