Intresset för att äta vegetariskt växer, men det saknas gröna kokböcker för yngre. Därför samlar Mattias Kristiansson här cirka 50 lättlagade vegofavoriter. Från uppiggande frukostar och välbehövliga mellanmål till mumsiga vardagsrätter och spännande bjudmat. Vad sägs om bananaramasmoothie till frukost, toksnabb kikärtswrap till mellanmål och belugabolognese till middag? Med en personlig ton och mycket humor visar Mattias Kristiansson vägen i det vegetariska köket, så att även nybörjaren kan känna sig hemma. Recepten i Vego hela dagen gör att man vill äta Vego hela veckan bara för att det är supergott, ser så läckert ut, maten smakar gott, har vackra färger och är inspirerande!Tidningen KulturenNär vetoentreprenören Mattias Kristiansson gör en bok riktad till unga matlagare i åldern 912 år blir det sprudlande, färgglatt och kul!MatmagasinetDetsamma gäller för Mattias Kristianssons Vego hela dagen!!! som riktar sig till unga kockar och därför är föredömligt enkel. De två sista sätter fingret på något viktigt i sammanhanget. Att bli vegetarian är inte särskilt svårt i teorin. Det är egentligen bara att sluta äta kött och äta något annat i stället.Uppsala Nya Tidning