Stockholms litteraturmässa

post thumb
Stockholms Litteraturmässa
by Linda/ on 17 Apr 2016

Stockholms litteraturmässa

Den 15-16 April så hölls den absolut första litteraturmässan i Stockholm på Kulturhuset Stadsteatern. Själva mässan var gratis att besöka och det lockade väldigt många bokintresserade som oss. Mässan var en stor succé och det har redan börjat att planera för den andra mässan som kommer att hållas den 5-6 Maj 2017 på samma plats. På mässan så presenterades det över 60 förslag och tidskrifter samtidigt som det hölls föreläsningar, samtal och framträdanden på flera av scenerna. Alla som valde att vara utställare fick lika mycket plats att ta upp vilket är någonting vi tycker om.

Hela mässan var verkligen någonting att upptäcka. Det fanns mängder med olika författare som man kan prata med och få lära sig av. Alla utställare var trevliga och alla som var på mässan hade verkligen ett stort intresse för litteratur. Detta är någonting som ni litteraturintresserade inte får missa nästa år, det är bara helt perfekt då du får lära dig så mycket samt bli ännu mer intresserad och insjunken i litteraturens värld. Ifall du funderar på att själv bli författare så kan du även få mängder med tips. Det var bland annat ett samtal som hölls på mässan om just egenutgivning. Det faktum att inträde och alla föreläsningar var gratis är även ett väldigt stort plus. Vi fick väldigt många bokförslag och är just nu helt pumpade efter att spenderat dagen på mässan. Efter själva mässan så var det även en efterfest där det även var gratis inträde. Det var riktigt roligt då du hade möjligheten att dricka en öl med en utav dina favorit författare.

I andra ord är denna mässa ett måste för litteraturintresserade. Missa inte nästa års mässa, det är bara att anmäla sig så fort du har möjligheten så att du inte missar denna fantastiska upplevelse!