Stora boken om ekonomi

post thumb
Ekonomi
by Linda/ on 26 Jan 2017

Stora boken om ekonomi

Vill du ha bättre koll på din ekonomi men har svårt att veta vart du ska börja? Då kan vi tipsa om ”Stora boken om ekonomi”. Denna bok är en superbra guide till att bli mer ekonomiskt medveten.

Vad handlar Stora boken om ekonomi om?

Precis som det låter så handlar denna bok om ekonomi. Men inte bara om ett område. Här kan du lära dig om allt som har med ekonomi att göra och snabbt få en överblick om hur allt fungerar. Oavsett om du vill lära dig om lån och finansiering, hög och lågkonjunktur eller hur våra skatter fungerar så är detta boken för dig. Därför är denna bok väldigt bra för de som ger sig in i ekonomiträsket för allra första gången. Här finns information och fakta kring hur alla våra pengar går runt. Du finner meningsfulla termer och ordlistor med förklaring om vad allt betyder och hur det fungerar. Här finns även fina illustrationer målade på sidorna vilket underlättar när det är något nytt man läser om. Men denna bok riktar sig inte bara till nybörjare inom det ekonomiska området. Denna bok är även användbar för den som har både lite och mycket koll på hur dagens ekonomi fungerar.

Med andra ord är detta en bok för både nybörjare och erfarna. Här finner du all nödvändig information som du behöver för att hänga med i dagens ekonomiska värld. Boken gavs ut 2014 och är på 352 sidor. Samma förlag har även gett ut två andra mycket uppskattade böcker vid namn ” Stora boken om filosofi” och ”Stora boken om psykologi”. Alla dessa går att hitta till riktigt bra pris hos Adlibris. Där beställer du smidigt hem dina böcker online.