Allt Du Inte Vet

Allt Du Inte Vet
Kategorier: Deckare
249 SEK
Mer Info!

Juno trodde att hon visste allt om familjen Crouch. Men det var innan hon flyttade in hos dem och fortfarande såg Winnie och hennes man Nigel som det perfekta paret med den perfekta sonen och det perfekta förortslivet. När Juno en dag råkar höra ett fasansfullt samtal mellan Winnie och Nigel förstår hon att de har en mörk hemlighet.

Det visar sig att mycket döljer sig bakom familjens fina fasad och det är nu omöjligt för Juno att inte bli inblandad. Samtidigt har hon själv en hel del att stå till svars för och är knappast rätt person att döma andra ... För sent inser Juno att besluten hon fattar kommer få förödande konsekvenser för dem alla.

Tarryn Fisher, en mästare i spänningsgenren, har skrivit ännu en skruvad thriller där du snart inte vet vem som ljuger och vem som talar sanning.

"Perfekt läsning för dig som inte nöjer dig med en chockerande vändning." USA Today

"Inget är som det verkar i den här skickligt skruvade thrillern." Bustle

"Författaren till Fruarna levererar ännu en psykologisk thriller som är omöjlig att lägga åt sidan." E!

"Fisher har en underliggande ironi och humor i sitt berättande. Mästerligt överraskar hon läsaren med snabba vändningar som ställer allt på ända." Camilla Malmborg, BTJ-häftet nr 3, 2022

Tarryn Fisher föddes i Johannesburg i Sydafrika, men flyttade till USA med sina föräldrar som trettonåring. Hon har en examen i psykologi. Eftersom hon hatar sol har hon nu bosatt sig i Seattle, Washington, med sin man, sina barn och familjens psykotiska husky.