Att ha en vuxen son med diagnos

Att ha en vuxen son med diagnos
Kategorier: Biografier
225 SEK
Mer Info!

Författaren själv har 38 års erfarenhet av en son med diagnosen Fragilt X. I boken får ni ta del av hur det är att få ett barn med diagnos, föräldrarollen, insatser, skolgång, fritid, arbete, boende samt hur det kan vara att försöka släppa taget om sin son.

Boken vänder sig till speciallärare och specialpedagogutbildningen, förskollärarutbildning och all övrig lärarutbildning. Vidare vänder boken sig till kommunutbildningar/-kurser för boendepersonal och assistenter, samt föräldrar, skolpolitiker, skolledare och andra intresserade inom området.

Gun Stenmark är utbildad lågstadielärare, speciallärare och tal-pedagog. Hon har även under femton år arbetat som universitets-adjunkt på Umeå universitet, Institutionen för Barn- och ungdomspedagogik, specialpedagogik och vägledning.

Äntligen har jag som författare fått tiden, det är min tur att summera min och min sons hittills 38-åriga samvaro. Att få följa sin son på så nära håll är som att åka berg- och dalbana. Det är ett växande och lärande hela tiden!

Jag bara måste få dela med mig av detta. Min son har lärt mig så mycket om LIVET!

Tack min kära son!Gun Stenmark