Fem År Senare

Fem År Senare
Kategorier: Romaner
269 SEK
Mer Info!

Var ser du dig själv om fem år?

Dannie Kohans liv går precis som hon planerat, och hon har inga problem att leverera ett perfekt svar på anställningsintervjun. Hon får jobbet och tackar dessutom ja till sin pojkväns frieri senare på kvällen.

Men när hon vaknar nästa morgon ligger en helt annan man bredvid henne. Nyheterna visas på tv:n och datumet i rutan är fortfarande den 15 december men året är 2025.

Efter en chockartad timme vaknar Dannie igen i sin vanliga lägenhet år 2020. Hon kan inte skaka av sig vad som har hänt. Det kändes annorlunda mot en vanlig dröm. Men hon är en framgångsrik advokat, och lever i verkligheten. Drömtydning och annat trams får new age-typer, som hennes bästa kompis Bella, hålla på med. Övertygad om att det inte betyder något lägger Dannie det hela bakom sig. Tills hon fyra och ett halvt år senare stöter på mannen från sin märkliga vision.

Fem år senare är en New York Times-bästsäljare  

REBECCA SERLE är roman- och manusförfattare. Hon har skrivit sex hyllade romaner och ett flertal manus till film och tv. Fem år senare är den första som utkommit på svenska. Hon delar sin tid mellan New York och Los Angeles.

"Fem år senare handlar om den riktiga betydelsen av kärlek och vänskap och banden som knyter oss samman."
- Good Morning America

"Kattmynta för bokklubbarna."
- Publishers Weekly

"Fängslande om vänskap, förlust och kärlek."
- Booklist

"Jag älskade Fem år senare. En djupt och ömt skildrad kärlekshistoria. En ovanlig idé, briljant utförd, jag blev helt överraskad av vändningen."
- Josie Silver, författare till En dag i december