För Att Vi Hör Ihop

För Att Vi Hör Ihop
Kategorier: Romaner
149 SEK
Mer Info!

"Klara Krantz är en författare som tar både sina huvudpersoner och sina läsare på allvar, och som kan lyfta en i grunden tämligen pedagogisk berättelse till en större verkshöjd. För att vi hör ihop är egentligen inte en berättelse om förlust, utan en berättelse om hur man kommer över den. Och framför allt är den en sällsynt begåvad roman om kärlek." Lotta olsson, Dagens Nyheter

Finstämt om hur det känns att bli lämnad för alltid av sin bästa vän, kanske sin första kärlek, just som man är på väg att bli en ung vuxen. Och att tillvarons magiska ögonblick tillhör själva livet, de finns kvar även om den man delat med inte längre gör det. Jenny Byström, Folkbladet. 

"Klara Krantz debuterade 2013 med den kritikerrosade Ge mig arsenik. Hon väjer inte för att skriva om starka känslor och svåra livssituationer, och hon gör det så bra. Lager för lager skalar hon sig ner i bråddjupet på barnet i kris, och visar här hur gråten frigör sorgen och att Alice lever vidare genom Månas fina minnen av henne. För att vi hör ihop är en mycket stark skildring om att finna tröst och lust att leva vidare."
Helhetsbetyg:5 av 5, BTJ

"Jag ville inte sluta läsa och boken kommer leva kvar i mig länge". 5/5 stjärnor @gustavsbokhylla  

"Berättartekniskt är boken genialisk" @lillabus_laser. 

"... gestaltas enormt fint och varsamt utav Klara Krantz"  @lillabus_laser. 

"Bibliotekarier, lärare och föräldrar, väj inte för att tipsa om de existentiella berättelserna. Risken är inte att någon blir ledsen eller illa berörd. RIsken är att vi berövar någon en riktigt fin läsupplevelse om vad livet är."  @lillabus_laser. 

"En viktig bok!" @litteraturtur 


PRESSRÖSTER OM UNDER ODJURSPÄLSEN:

»Helt jävla magnifik!« Magnus Utvik,

»En helt underbar bok.« Yukiko Duke, Gomorron Sverige 

PRESSRÖSTER OM GE MIG ARSENIK 

»Högstadieskildringar kan kännas krampartade men Krantz skriver med befriande självklarhet.« Pia Huss, DN