Framsteg - Humörträning I Vardagen

Framsteg - Humörträning I Vardagen
Kategorier: Ljudböcker
239 SEK
Mer Info!

Vilket humör man är på är ingenting man ska ta lätt på. Det är ingen tillfällighet varför vissa människor hänger läpp allt som oftast medan andra är som ett solsken jämt och ständigt. I den här banbrytande boken visar Jesper Caron upp ett antal faktorer som alla påverkar hur du mår. Det handlar alltså om mer än bara tankens kraft. Från den positiva psykologin vet vi idag att det finns ett stort antal faktorer som påverkar hur vi mår, alla är dessutom träningsbara. På ett lättsamt och tydligt sätt får du i den här boken över 100 tankar, idéer, historier och berättelser, metoder, reflektioner, beprövade strategier och träning för att göra ett rejält framsteg i att påverka ditt vardagliga humör på kort och lång sikt.

Uppläsare är Tomas Bolme. Ljudboken omfattar 6 CD skivor + kod för nedladdning Speltid: 6 timmar och 38 minuter.

Denna ljudbok är framtidssäkrad och inkluderar kod så du kan ladda ner ljudboken på en dator, surfplatta, telefon eller liknande.

Framsteg - Humörträning i vardagen är sprängfull med livskunskap som kommer att lyfta många människors liv.
Jesper Caron anlitas regelbundet som föreläsare av många av de namnkunniga företagen i Sverige och internationellt. Han har idag föreläst, inspirerat och humörtränat 40 000 personer och personal på över 500 företag och organisationer. bl.a Massachusetts Institute of Technology och NASA i USA.

Jesper driver även sidan “Framsteg” på Facebook som med jämna mellanrum rankas som Sveriges mest lästa Facebooksida. Boken Framsteg - Humörträning i vardagen är skriven på samma lätta och självklara stil som Jesper kommunicerar i sina föreläsningar och i sociala media.