Intrång

Intrång
Kategorier: Romaner, Noveller
269 SEK
Mer Info!

Skulle du ha upptäckt något själv?

När en desperat ung kvinna kommer till polisstationen och hävdar att hennes bästa vän blivit bortförd och att mannen hotade att komma tillbaka efter henne själv är det bara kriminalinspektör Geneva Miller som tar fallet på allvar. Men mycket snabbt slungas hon och kriminalkommissarie Carrigan in i en skräckinjagande ny värld av besatthet och högteknologisk stalkning.

Spåren leder dem från ett vandrarhem i Bayswater där ryggsäcks- turister och utländska studenter delar sovsalar och brustna drömmar till den nya teknikens möjligheter för gärningsmän att hacka, hota och kontrollera sina offer via internet. Intrång är en roman där Stav Sherez med karaktäristisk berättartalang, suggestionskraft och psykologisk insikt utforskar dagens och morgondagens hotbilder. Den kommer inte att lämna någon läsare oberörd.

Vinnare av Harrogate Crime Novel of the Year 2018 Listad av Sunday Times och The Guardian som en av årets bästa böcker 2017.

Fullständigt trollbindande och genuint skräckinjagande. Rekommenderas varmt. - The Guardian

Sherez romaner är anslående dagsaktuella och genomsyras av en hängiven tro på rättvisa. - Sunday Times

Höga betyg för språket och personteckningen. Carrigan och Miller är på väg att bli en mycket tilltalande duo. - The Times

Stav SHerez tillhör det främsta ledet av brittiska kriminalförfattare. - Eva Dolan

En mästerlig berättare och en lysande stilist. Och Geneva Miller håller snabbt på att bli min kvinnliga favoritkriminalare näst efter Jane Tennison. - Erin Kelly

Sherez har mot alla odds lyckats skapa en helt originell detektiv i Carrigan. - Daily Telegraph