Kvart Över Dimman

Kvart Över Dimman
Kategorier: Litteratur
159 SEK
Mer Info!

"En spännande berättelse som också rymmer humor... välskriven, ett vardagligt språk, lättläst för sin ålder. Betyg 4 av 5"

Bibliotekstjänst, John Karlsson

Galet och spännande på  Monsterstationen!

Följ med på en hisnande och rolig resa in i Katinkas värld där både människor och monster möts! När Katinka dog för första gången var hon fyra år. Sedan dess har hon dött flera gånger. Hon bor med sin farbror Fabo på järnvägshotellet. Tillsammans måste de dölja för människorna att de driver ett hotell för monster, men även att Katinka är odödlig. 

Katinkas pappa har varit försvunnen i fem år. Varför kommer han inte hem? När Katinka till slut får reda på att hennes pappa sitter i fängelse i Monsterland tänker hon åka dit för att rädda honom. Hur ska det gå? 

En rolig och fantasifull berättelse, fylld av galna upptåg och färgglada karaktärer som de identiska enäggstvillingarna Max och Theo, röd­hårige Jackson som bråkar med allt och alla, buttre Walter som äger en cykel- och godis affär, men även monstren som besöker hotellet. 

JOHAN ELFNER är uppvuxen i Stockholm och har tidigare skrivit thrillers för vuxna. Nu bor han i Amsterdam där han driver ett hotell tillsammans med sin familj.

Monsterstationen: Kvart över dimman är första boken i en serie.