Liv Eller Död

Liv Eller Död
Kategorier: Deckare, Tidningar
59 SEK
Mer Info!

Audie Palmer är dömd för väpnat rån, ett rån där fyra människor fick sätta livet till. Efter det har han avtjänat tio år i fängelse i Texas. Rånbytet lär ha blivit sju miljoner dollar och alla är övertygade om att Audie vet var pengarna finns. Därför har han under de senaste tio åren gång på gång misshandlats och hotats av både interner och vakter.

Nu har Audie avtjänat sitt straff. Men på morgonen samma dag som han ska friges är han försvunnen. Audie Palmer har rymt dagen före sin frigivning!

Klappjakten är snart ett faktum, för så snart rymningen uppdagas vill alla ha tag i Audie. Precis som under de senaste tio åren i fängelset är han ett villebråd och nu jagas han av allt från poliser till vänner från fängelsetiden. Jägarna verkar dock ha missbedömt rymlingen, för Audie är inte på väg mot pengarna

Liv eller död är en riktig bladvändare. Michael Robotham behöver inte mycket mer än en sida, sedan är till och med den mest luttrade thrillerläsare fast inte bara i intrigen, utan även i Audie Palmers livsöde.

En prisvinnande deckare som gjord för härlig sträckläsning.
Eva Åström, Expressen Söndag

Boken innehåller det mesta och är en verklig blandvändare. Tempot är högt, intrigen raffinerad i all sin enkelhet och allt beskrivs på ett passande stilistiskt sätt.
Alf Ehn, Mariestads-Tidningen

"En ruggig deckare med feel good-känsla."
Lena Edvardsson, Hallå Helsingborg

En otrolig berättelse, som blir trovärdig [ ] Välskriven, läsvärd och väl värd den litterära utmärkelse, som boken fått i USA.
Mats Garme, Ölandsbladet