Luka Modric - Min Berättelse

Luka Modric - Min Berättelse
Kategorier: Biografier
329 SEK
Mer Info!

I sin första självbiografi berättar den kroatiska legendaren Luka Modri , en av Real Madrids Galacticos , historien om sin otroliga resa från barndomen i ett krigsdrabbat Jugoslavien till positionen som flerfaldig Champions League-vinnare och den mest hyllade fotbollsspelaren i världen.

Modri skrev fotbollshistoria genom att under 2018 tilldelas de fyra mest prestigefyllda fotbollsutmärkelserna:

Guldbollen, som VM:s bästa fotbollsspelare

FIFA:s pris som årets bästa manliga fotbollsspelare

UEFA:s pris som årets bästa manliga fotbollsspelare

Ballon d Or (Guldbollen), det finaste individuella priset en fotbollsspelare kan få.

2018 ledde han som lagkapten sitt Kroatien till silvermedaljen vid VM i Ryssland och vann även sin fjärde Champions League-titel med Real Madrid. När Luka för första gången berättar sin livshistoria får vi ta del av detaljer från barndomen i det hårt krigsdrabbade Jugoslavien. Han berättar om sina första år som fotbollsspelare och avslöjar tankarna bakom viktiga beslut i Dinamo Zagreb, Tottenham och Real Madrid. Han berättar från insidan om bland annat Kroatiens dramatiska väg till den spektakulära VM-finalen.

Hur tänker han under avgörande matcher? Vad har han för inre driv som motiverar honom på planen? Hur har hans förhållande varit till viktiga spelare och tränare? Allt detta och mycket mera berättar Luka om i denna, sin officiella biografi.

Luka Modri är en visionär på planen, en mittfältmaestro med världsrykte, som föddes med ambitionen att gå långt och som blivit en ledarfigur för sina lag. Kommen från små förhållanden har han genom hårt arbete och uthållighet överbevisat sina tvivlare och nått världsfotbollens höjder. Hans livshistoria är en inspiration för alla.