Mitt Namn, Ditt Blod

Mitt Namn, Ditt Blod
Kategorier: Romaner, Deckare
269 SEK
Mer Info!

Sonja har vuxit upp i en familj där psykisk ohälsa och ett överbeskyddande föräldraskap överskuggat allt. Nu tar hon ett stort steg mot självständighet genom att börja studera på den lokala folkhögskolan, till pappans stora förskräckelse.  

Men precis när Sonja börjar våga ta för sig av sitt nya liv slår olyckan till och i svallvågorna av den så upptäcker hon att det är något i familjens förflutna som inte stämmer. En skugga sträcker sig från hennes födelse i föräldrarnas hemby Bruksvallarna ända in i nuet, en skugga som verkar vilja dem alla illa.    

Mitt namn, ditt blod är Lina Arvidssons fjärde roman, en mörk spänningsroman om att plötsligt stå ensam i världen och att då upptäcka att livet byggts på lögner.

LINA ARVIDSSON är journalist och bor i Stockholm. Hon beskriver sig själv som en nördig tvåbarnsmamma med stor kärlek till både punk och fjällvandring.

Sagt om Ett hem att dö för:

"Det var länge sedan jag läste en svensk thriller som jag diggade så skarpt som boken Ett hem att dö för av Lina Arvidsson."
Christoffer Holst  

"Lina Arvidsson kan gestalta, och det är smått genialt att bygga en thriller mot fonden av en samtida tillvaro av permanent otrygghet och tilltagande fattigdom." 
Malin Krutmeijer, Aftonbladet