Nikkis dagbok #5 : berättelser om en (INTE SÅ SMART) besserwisser

Nikkis dagbok #5 : berättelser om en (INTE SÅ SMART) besserwisser
189 SEK
Mer Info!

#Över 20 miljoner sålda exemplar
#En New York Times bestseller
#Såld till 35 länder
#Vinnare av Children s Choice Book of the Year Award
#Filmrättigheterna köpta av Summit Entertainment, produktionsbolaget som gjort Twilight och Divergent


I Nikkis dagbok #5 får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar. Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sitt plötsliga intresse för journalistik efter att hennes ärkefiende Mackenzie har börjat skriva en skvallerspalt i skoltidningen.
Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En motsvarighet till Jeff Kinneys Dagbok för alla mina fans fast med en tjej som huvudperson. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.

RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan.

“Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!” | BELINDA GRAHAM, TIDNINGEN KULTUREN

“Nikkis dagbok är full av humor, oväntade vändningar och stor igenkänningsfaktor från tonårens berg- och dalbana.” | ANNA WILNER, BTJ-HÄFTET

“För de som gillar dagböcker är det här ett stort tips.” | BOKSLUKARNA