Person Okänd

Person Okänd
Kategorier: Deckare
239 SEK
Mer Info!

Jag tror knappast att jag kommer läsa en bättre kriminalroman i år
Mark Billingham  

En rik finansman blir knivhuggen och blöder till döds i en park utanför Cambridgeshire-polisens huvudkontor. Trots att det sker mitt på eftermiddagen är det ingen som ser något, förutom den kvinna som försöker återuppliva honom.
Poliskommissarie Manon Bradshaw har fått en kontorstjänst på grund av sin graviditet. Hon har lämnat London för ett lugnare liv i småstaden tillsammans med styvsonen Fly. Allt verkar flyta på, hon delar hus med sin syster och Fly älskar att ta hand om systerns tvååriga son.
Men när fallet med den mördade finansmannen plötsligt visare sig ha direkta kopplingar till henne, befinner sig snart Manon på djupt vatten. Vem kan hon lita på? Och när hennes mest lojala kollegor vänder henne ryggen måste hon våga överväga det dittills otänkbara: Är någon av dem hon älskar kapabel att mörda?  

Person okänd är Susie Steiners andra bok om kriminalkommissarie Manon Bradshaw.  

SUSIE STEINER har arbetat som journalist för The Guardian i över tio år och bor i London med man och barn. Hennes första bok om Manon Bradshaw Saknad, förmodad död (Lind & Co, 2018) blev en stor framgång både hos kritiker och läsare. Den vann bland annat The Guardians Book of the Year -pris och nominerades till årets kriminalroman i Storbritannien.  

Snygg och välskriven kriminallitteratur när den är som allra bäst
Peter James  

Påtagligt modern smart och originell
Sunday Times