Sanningen Kommer Om Natten

Sanningen Kommer Om Natten
Kategorier: Romaner
69 SEK
Mer Info!

Två bästa vänner. En förlorad chans. Och en kväll som förändrar allt.

Eve, Susie, Justin och Ed har varit bästa vänner sedan tonåren. Nu är de runt trettio och står varandra precis lika nära. Torsdagskvällarnas pubquiz är fortfarande heligt och Eve är som alltid hemligt kär i Ed. Kanske borde hon ha släppt det och gått vidare vid det här laget? Men hon kan inte sluta undra över hur det kunde ha blivit. Och hon vet att Ed tänker samma sak.

En kväll händer något som förändrar deras liv för alltid. Eve tvingas inse att hon inte känner sina vänner så väl som hon trodde - och att det inte bara är hon som haft hemligheter för de andra.

Sanningen kommer om natten är en bitterljuv roman om att möta livets motgångar och gå vidare. Mhairi McFarlane har återigen skrivit en oemotståndlig romcom som kommer att gå rakt in i hjärtat på alla som gillar hennes vassa humor och karaktäristiska språk.

“Helt briljant skrivet om relationer, vänskap och känslor … Jag älskade, älskade, älskade den här boken.” Marian Keyes

“Underbart romantisk, men samtidigt en berättelse om vänskap, förlust och sorg. Jag ville aldrig att den skulle ta slut.” Beth O’Leary

“En rolig, smart och charmigt romantisk bok. (…) Jag älskade den från början till slut.” Lucy Diamond

Mhairi McFarlane är född i Skottland 1976. Innan hon började skriva romaner jobbade hon som journalist. Hennes första bok You had me at hello blev en omedelbar succé och hennes senaste, Det kommer aldrig vara över för mig (2019), nominerades till Adlibrispriset. Sanningen kommer om natten är hennes sjunde roman. Mhairi bor i Nottingham med sin man och en katt.