Små Vita Lögner

Små Vita Lögner
Kategorier: Deckare
239 SEK
Mer Info!

Små, vita lögner är en gripande spänningsroman där den unga polisen Cat Kinsella tvingas göra upp med sina egna familjehemligheter för att lösa ett mord på en för länge sedan försvunnen flicka.  

När en person hittas död nära Cats pappas pub upptäcker hon att den mördade Alice Lapaine inte är den hon utgett sig för att vara. I stället verkar hon sammanlänkad med det mystiska försvinnandet av tonårsflickan Maryanne Doyle. Upptäckten för Cat tillbaka till sin barndom då hon och hennes familj träffade Maryanne under en semester, precis innan hon försvann. Vad hade egentligen Cats pappa med försvinnandet att göra? Det enda Cat är säker på är att han genom åren försett henne med lögner kring vad som hände. Och frågan uppstår om kan man lita på en lögnare, trots att han talar sanning?     

CAZ FREAR är en brittisk spänningsförfattare. Små, vita lögner, som publicerades 2018, är hennes debut och fick ett fint mottagande världen över. 2017 köpte Carnival rights filmrättigheterna till manuset. Frear har en examen i historia och när hon inte skriver går hon gärna på en Arsenalmatch.  

Sagt om boken:  

"En sällsynt begåvad debutdeckare, lågmäld och intensiv. "
Lotta Olsson, DN

"Caz Frear bjuder i sin debutbokpå en tät story, fina vändningar och fascinerandekaraktärer. Det bådar gottinför läsningen av de tvåuppföljarna, som hittillsbara finns på orginalspråk."
UNT

"En mörk och intelligent blandvändare"
The New York Times  

"En imponerande debut"
Bookreporter