Stora flamsboken

Stora flamsboken
Kategorier: Tidningar
229 SEK
Mer Info!

Äntligen kommer det en bok med det allra roligaste från KP-redaktionen! 192 fullmatade sidor med roliga historier, pinsamheter, tester och annat kul. Alltsammans skojigt illustrerat av flera av Sveriges roligaste tecknare. Årets presentbok till alla barn som längtar efter något riktigt kul att läsa!

Humor har alltid viktigt i tidningen Kamratposten. Läsarnas roliga historier har lockat till skratt sedan starten 1892. De återkommande inslagen Flams och Pinsamt & Hemligt är stommen bland KP:s humoristiska sidor. Flams är läsarnas roligaste historier och Pinsamt & Hemligt är läsarnas berättelser om sina pinsammaste upplevelser och knasigaste hemligheter.

Ur innehållet:

Det bästa av Flams och Pinsamt & Hemligt.

Roliga tester svara på frågorna och få reda på till exempel vilken filmhjälte du är i skidbacken eller vilket monster-syskon du har!

Djurvärldens sociala medier och heltokiga Kropp & Knopp-frågor.

Massor av gulliga och galna illustrationer av KP:s suveräna tecknare.

Boken är för alla barn mellan 8 och 14 år. Redaktör för boken är KP:s chefredaktör Lukas Björkman, som tidigare gjort böckerna Flams (2010), Svar på Allt (2010) och Stora boken om Kropp & Knopp (2018). Kamratposten står alltid på barnens sida och är Sveriges största samt troligen världens äldsta barntidning.