Tidningen C More Premium Plus 1 nummer

Tidningen C More Premium Plus 1 nummer
Kategorier: Tidningar
3799 SEK
Mer Info!

C More Premium Plus

Köp C More Premium Plus och få tillgång till alla vinterns SHL-matcher och UEFA Champions League från Telia på C More. I årets SHL-säsong är det 52 matcher som ska spelas mellan 14 olika klubbar för att kora årets hockeylag!

C More Premium Plus är ett streamingpaket fullspäckat med all sport, alla filmer, serier och Tv4-program som C More har att erbjuda - Helt utan avbrott!
I det här paketet ingår alla matcher från sHL, HockeyAllsvenskan och handbollsligan. Dessutom får du både svensk och internationell fotboll så som landslagsmatcher och alla matcher från LaLiga, Serie A plus världens bästa golfare på PGA-Touren. C More Premium Plus är med andra ord ett komplett underhållningspaket för familjen som vill ha allt.

Innehåll:


• UEFA Champions League från Telia på C More
• Alla matcher i Allsvenskan & Superettan
• National Football League, NFL
• Drama i världsklass med C More Originalserier, Walter Presents, BritBox, Hayu och SF Kids
• Succéserier och internationella filmer
• Matcher från La Liga, Serie A, MLS
• Alla matcher i SHL & HockeyAllsvenskan
• Basket, Tennis, Friidrott och mycket mer
• 25 TV Kanaler

Dessutom:

• Streama offline, var och när du vill
• Det är ingen bindningstid och du kan avsluta på webben när du vill!

Så använder du C More Premium Plus rabattkod steg för steg:


1. När du slutför köpet får du en orderbekräftelse med din värdekod.
2. Gå till cmore.se/tidningskungen
3. Fyll i din kampanjkod och följ anvisningarna.
4. Luta dig tillbaka och njut av filmer, serier, sport och populära tv-program!

C More Premium Plus Erbjudande

Här på tidningskungen har vi flera bra C More Premium Plus Erbjudande där du kan välja allt från 3,6, 12 månader. Välj din kampanj på c more premium plus redan idag!

Viktig information om att titta på två skärmar samtidigt.
Hos oss på C More kan du titta på olika innehåll på två skärmar samtidigt, om du har paketen Plus eller Premium Plus. Det finns dock ett undantag som vi vill göra dig uppmärksam på: från och med den 1 juni 2021 kan du inte längre titta på samma livesportsändning (till exempel en match) på två skärmar samtidigt. Precis som tidigare går det utmärkt att titta på två skärmar samtidigt i alla övriga fall, exempelvis två olika matcher eller en match och en serie/film samtidigt.

Är du befintlig C More-kund?
För att kunna använda våra presentkort behöver du först avsluta din nuvarande tjänst hos C More. När uppsägningstiden är slut så går det bra att aktivera värdekoden som du köper via oss.

Återbetalning samt ångerrätt för streamingtjänster och digitala produkter och tjänster
Som köpare av en värdekod på en digital produkt eller streamingtjänst har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från köpdatumet. Detta gäller så länge värdekoden inte har lösts in. När inlösen skett går det inte att ångra köpet då koden är förbrukad. När en värdekod är inlöst kan den inte överlåtas till någon annan. De värdekoder Tidningskungen.se säljer går bara att lösa in på respektive tjänsts svenska sajt.