Tidningen Collectible Automobile (US) 7 nummer

Tidningen Collectible Automobile (US) 7 nummer
Kategorier: Tidningar
1946 SEK
Mer Info!

Collectible Automobile är biltidningen för dig som är intresserad av hur bilarna i USA såg ut- och fungerade mellan 1930-1980.

Tidningen gavs ut för första gången 1984 och har sedan dess många trogna- och engagerade läsare världen över som bidrar till att göra tidningen till det den är idag!

I varje utgåva av Collectible Automobile får du artiklar skrivna av kunniga journalister där de visar upp privata samlingar och förklarar tekniken bakom bilarna fungerar. Förutom samlarnas egna berättelser så har de även med bilder och ritningar från biltillverkarnas gamla arkiv så att man verkligen får hela historien bakom varje bil. Trots att tidningens fokus är amerikanskabilar så skriver de även om bilar från övriga delar i världen som har haft stor betydelse för hur våra bilar ser ut och fungerar idag.

Varje utgåva har förutom mer djupgående artiklar, även med bilder på miniatyrmodeller som läsare själva har byggt och bilder på äldre bilar. De har även en spännande kolumn där läsare försöker förutspå hur framtidens bilar kommer att se ut och en sektion med prisvärda bilar som passar allas plånböcker.

Tidningen har vunnit många utmärkelser för sin höga kvalité och har på grund av sin långa historia börjat skriva om bilar som utkom även efter 1980 på senare tid. Du som prenumerant får 6 nr per år som du kan drömma dig bort i!