Tidningen HÄLSA 24 nummer

Tidningen HÄLSA 24 nummer
Kategorier: Tidningar
1499 SEK
Mer Info!

Hälsa Tidning - Prenumerationer & Lösnummer

Hälsa är fylld med inspiration och härliga tips för ett skönare och friskare liv! Tidningen Hälsa är alltid aktuell och fullmatad med de bästa recepten, inspirerande vardagsmotion och artiklar som fokuserar såväl på din själsliga hälsa som din kroppsliga.

Innehåll

Med tidningen Hälsa så kan du bland annat förvänta dig att få hem en tidning med hjärngympa, yoga, tips för den miljömedvetna, råd om hur du maximerar din sömn och givetvis intervjuer med inspiratörer inom kost, träning och media.

Att leva hälsosamt är inte tråkigt och kravfyllt utan med den här tidningen får du de råden som gör träningen rolig. Tidningen Hälsa finns för dig som brinner för naturlig hälsa, värnar om miljön och vill ha harmoni och balans i livet.

Som prenumerant på Hälsa får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Hälsa Tidning

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda tidningen hälsa som prenumeration eller lösnummer. Vill du ge bort tidningen till någon du tycker om? Ta det av samma erbjudande och ge bort Hälsa som en gåva.

Beställ tidningen Hälsa redan idag så slipper du missa det senaste numret!