Tidningen Historiska Brott & Mysterier 9 nummer

Tidningen Historiska Brott & Mysterier 9 nummer
Kategorier: Tidningar
599 SEK
Mer Info!

Är du någon som älskar att fördjupa dig i historiska och mystiska händelser? Då bör Historiska Brott & Mysterier intressera dig, tidningen som svarar på “hur” och “varför”.

Historiska Brott & Mysterier är en unik tidning i sitt slag och erbjuder sina läsare en spännande resa tillbaka i tiden. Ta dig an historiska brott, mystiska incidenter och hemlighetsfulla fenomen!

Som prenumerant på denna tidning får du allt mellan himmel och jord - inget ämne är för stort eller för litet. Läs om både olösta och lösta svenska mordgåtor och andra mystiska företeelser från hela världen. Historiska Brott & Mysterier skriver gärna om de mest omtalade ämnena som de nästintill okända. Tidningen är både spännande och lärorik på samma gång!

Är du kanske ute efter en present till en nära vän som kan tänkas tycka om spännande och givande läsning i vardagen? Överraska någon som står dig nära med en prenumeration på Historiska Brott & Mysterier. Prenumerationen avslutas automatiskt efter antal valda nummer!

Som prenumerant på Historiska Brott & Mysterier får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.