Tidningen M-magasin 9 nummer

Tidningen M-magasin 9 nummer
Kategorier: Tidningar
675 SEK
Mer Info!

M-Magasin

M-Magasin är tidning som riktar sig främst till kvinnor i en spännande fas utav livet. Här kan du bland annat läsa om mode, mat, konst, samt andra allmänna råd och tips om hur du aktivt skapar dig en sundare livshållning. I varje nytt nummer erbjuds även resor, tillsammans med en guide och representant för tidningen.

Möt livsöden och bekanta dig med dem olika panellisterna. Tidningen M Magasin är för dig som är nyfiken, och står för Mappies - Mature, Affluent Pioneering People. Tidningen ger dig mycket läsning och koll på läget.

Förutom nöjesting så finner du goda råd inom kropp och själ, familjelivet samt ekonomin. Med ett välarbetat innehåll och duktiga skribenter belyser även tidningen djupa livsfrågor. Ett livsstilsmagasin som skapar ett rum för dig att bli självständig, uppdaterad och upplyft.

Om du ska ut och resa snart, eller kanske bara önskar en nystart? Bekanta dig gärna med M-magasin, och unna dig en prova-på prenumeration. Du får tidningen direkt hem i brevlådan och perioden avslutas, alltid, per automatik. Vi kan även erbjuda m-magasin som lösnummer!

Tidskriften grundades år 2006 utav Amelia Adamo, som även grundade tidningen Tara och Amelia. Med en utgivningsakt på 17 utgåvor per år så behöver du som prenumerant aldrig fundera på nästa resmål. M-Magasin ger dig en utmaning, likväl en växande nyfikenhet för unika och minnesvärda upplevelser.

Prenumeration & Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda M Magasin som prenumeration eller lösnummer. Vill du ge bort tidningen till någon du tycker om? Ta del av samma erbjudande och ge bort M-Magasin som en gåva.

Beställ M-Magasin redan idag så slipper du missa det senaste numret