Tidningen Min Häst 13 nummer

Tidningen Min Häst 13 nummer
Kategorier: Tidningar
498 SEK
Mer Info!

Min Häst prenumeration eller lösnummer

Känner du någon som fullständigt älskar hästar och allt som har med hästar att göra? Då kan vi varmt rekommendera tidningen Min Häst!

Varje tidning är full med vackert ritade hästserier som tar med oss på härliga och spännande äventyr. I varje utgåva från läsaren också pedagogiskt upplagda faktasidor, roliga och läsvärda artiklar och fina affischer. Det finns även en plats i tidningen som kallas för "läsarsidor". Dessa sidor tillåter tidningens läsare att ställa frågor och dela med sig av fängslande upplevelser och berättelser. 6 stycken tidningar är extratjocka specialnummer med extra mycket roligt att läsa om.

Min Häst är tidningen som bjuder på en salig samling av sådant som känns roligt, sorgligt, mysigt, spännande och lärorikt. Om du beställer en prenumeration via oss på Tidningskungen så ingår även den digitala versionen av tidningen. Detta gör att prenumeranten kan läsa tidningen vart som helst, när som helst! Vi kan även erbjuda Min Häst som lösnummer

Min Häst mulle

Naturligtvis kommer hästen Mulle alltid finnas på plats med härliga tips och råd för alla hästälskare! Köp en gåva som håller länge! En prenumeration på Sveriges största hästtidning för barn!

Som prenumerant på Min Häst får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer.